Over Ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundig financieel administratief dienstverlener, die u kan helpen met al uw administratieve, fiscale en financiële zaken voor uw bedrijf of voor financiële advisering aan particulieren? Dan bent u bij Cyperus aan het juiste adres. Of u nu iemand zoekt die uw volledige administratie/boekhouding, salarisadministratie voor uw bedrijf kan voeren of ondersteuning en hulp nodig heeft voor uw aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting of wanneer u als starter hulp/begeleiding nodig heeft voor uw bedrijf, wij kunnen u hier op al deze vlakken ondersteunen en begeleiden.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Op het gebied van financiële administratie zaken kunnen wij u helpen bij het (digitaal) verwerken van uw gehele administratie/boekhouding, het verzorgen van de jaarrekening/balans of het maken van tussentijdse rapportages. Op het gebied van fiscale zaken ondersteunen wij u bij het doen van verschillende soorten aangiftes en het aanvragen of wijzigen van toeslagen. Daarnaast kunnen wij ook uw salarisadministratie verzorgen en bijvoorbeeld maandelijks alle loonstroken, opgave pensioenfonds en alle ziek- en herstelmeldingen verwerken. Op het gebied van startende ondernemingen kunnen wij u onder andere ondersteunen met het opstellen van een ondernemingsplan, liquiditeitsbegroting en prognoses.

Doordat wij samenwerken met verschillende specialisten kunnen wij onze klanten ook adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en automatisering. Zo zijn wij in staat u een uitgebreid totaalpakket te bieden en van advies te voorzien.

Als adminstratiekantoor en boekhouder zorgen wij natuurlijk voor een snelle en nauwkeurige en complete afhandeling van uw administratie. Al onze medewerkers beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van administratieve dienstverlening en zijn zeer betrokken bij hun werk en u kunt met al uw vragen bij hen terecht.

Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit de omgeving Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, maar ook als uw bedrijf zich buiten dit gebied bevindt of wanneer u als freelancer, zzp-er of particulier hierbuiten gevestigd bent, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons kantoor opnemen.

Wilt u weten wat Cyperus voor u kan betekenen, vul dan onze prijscalculator in, dan sturen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of over andere zaken neem dan direct contact met ons op via 071 – 531 18 80 of info@cyperus.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.